Відгуки

Залишити відгук
Ирина
Ирина
15.04.2021

Была на УЗИ у Пономаревой Инны Анатольевны. Доктор очень внимательно и скрупулезно осматривала, детально расспрашивала о жалобах и других симптомах. Я получила даже больше информации, чем планировала. Чувствовалось, что доктором руководит истинное желание помочь. Атмосфера в клинике очень приятная и дружеская.

Ответ клиники R+ Medical Network
R+ logo

Ірино, нам безмежно приємно читати теплі відгуки про наших спеціалістів. Пономарьова Інна Анатоліївна відповідальна чуйна та турботлива і все це поєднано з професіоналізмом.Дякуємо, що ділитесь враженнями про візит до R+ Будьте здорові!

Платонова Юлия Анатольевна
Платонова Юлия Анатольевна
12.04.2021

Хочу поблагодарить Костенко Андрея , массажист клиники , за отличную работу . Профессионализм , понимание , видение проблемы , все на высоком уровне . Также хочу отметить высокий уровень профессионализма Томах И.В. и Доброгорской Л.Д. ,

Ответ клиники R+ Medical Network
R+ logo

Юліє, ми прикладаємо максимум зусиль, щоб наші пацієнти отримували якісну допомогу, тому в наших центрах працюють кращі лікарі. Дякуємо за високу оцінку професіоналізму наших спеціалістів. Будьте здорові!

Алина
Алина
12.04.2021

Большое спасибо за понимание, профессионализм, реальную помощь! Очень эффективные методики, прекрасные психологические практики. После консультации выходишь и такое чувство, будто отдохнула: очень много энергии и вдохновения появляется. Спасибо большое за Вашу работу!

Ответ клиники R+ Medical Network
R+ logo

Аліно, дякуємо за теплі слова вдячності на адресу нашого спеціаліста. Тепер Ви знаєте де можна отримати енергію та натхнення) Будемо раді допомогти. Будьте здорові!

Томашевская Наталия
Томашевская Наталия
12.04.2021

Попали на приём к Мирошникова Александру по рекомендациям других родителей. Когда искали компетентного невролога. Очень благодарна за индивидуальный подход к ребёнку и установления контакта во время первого визита. Спокойно выслушав нас, проведя обследование, назначив лечение, мы получили исчерпавающую консультацию у опытного невролога. Рекомендую 100%. После многих других неврологов и консультаций, сразу вижу разницу в консультации и во взаимодействии с ребёнком. Побольше бы таких неврологов.

Ответ клиники R+ Medical Network
R+ logo

Наталіє, нам безмежно приємно чути слова вдячності та задоволення наших пацієнтів. Олександра Олександровича дуже люблять діти та батьки. Лікар з великим бажанням допомогти індивідуально знаходить підхід до кожного пацієнта. Дякуємо за довіру. Будьте здорові!

Єщенко Марія
Єщенко Марія
12.04.2021

Дуже велику вдячність висловлюю Каратаєвій Лілії Миколаївні, лікарю-дерматологу. Звернулася з проблемою підліткових висипань, абсолютно нічого не допомагало. Підхід дуже професійний, спілкуватися з Лілією Миколаївною було обсолютно комфортно. Назначене лікування +чистка дали хороший і достатньо швидкий результат. Я надзвичайно рада, що вирішила звернутися до клініки за допомогою.

Ответ клиники R+ Medical Network
R+ logo

Маріє, ми щиро радіємо, що допомогли та Ви задоволені результатом. Лілія Миколаївна індивідуально та професійно підходить до кожного пацієнта. Дякуємо за довіру та відгук. Будьте здорові!

Кая Хакки
Кая Хакки
07.04.2021

Я пришел в Клинику «Р Плюс» (Теремки) с большим страхом и тревогой, чтобы сделать гастроскопию. Прежде всего, хочу сказать, что Кочубей Елена Сергеевна очень замечательный, отзывчивый, дружелюбный, позитивный и очень талантливый, заслуживающий доверия хирург, за что я ей очень благодарен. Также хочу поблагодарить позитивную улыбчивую медсестру, которая приветствовала меня на стойке регистрации, сопровождала меня и постоянно информировала меня в моей палате. Спасибо дружелюбному анестезиологу, который пришел ко мне в палату и дал мне всю информацию перед процедурой анестезии и вселил в меня уверенность. Меня готовили в палате к процедуре гастроскопии и каждый момент информировали о действиях которые будут происходить. Когда я вошел в комнату, где должна была проводиться гастроскопия, я очень испугался и забеспокоился. Внутри уже находились 4 человека. Это была очень позитивная, улыбающаяся, теплая и дружная команда, которая значительно уменьшила мое беспокойство. Они действительно профессионалы и все очень замечательные люди. Когда я проснулся, я был в своей палате и ничего не помнил. Никакой боли я также не чувствовал. В целом ощущал себя хорошо. Огромное Спасибо вам за все!

Ответ клиники R+ Medical Network
R+ logo

Кая, дякуємо Вам за теплі слова на адресу лікарів та медичних сестер. Нам приємно що Ви залишилися задоволені. Команда наших спеціалістів радіє, що змогли створити максимально комфортні умови для проходження такої непростої процедури, дякуємо за довіру. Будьте здорові!

Лук'янов Володимир
Лук'янов Володимир
07.04.2021

Шкода, що в Google не можна залишити більше ніж одного відгуку, тому "змушений" писати відгук ще й на сайті) Дякую Андрєєвій Вікторії Миколаївні і всій команді клініки (від гардеробу, рецепції, касирів і всім всім всім) за професіоналізм і людяність. Тішить, що з плином часу, сервіс клініки залишається на стабільно високому рівні. Бажаю і надалі залишатися такими ж класними!

Ответ клиники R+ Medical Network
R+ logo

Володимире, щиро вдячні за довіру та добрі слова. Нам дуже приємно, що Ви задоволені та ділитеся враженнями про візит в медичний центр, різними каналами комунікацій. Вікторія Миколаївна щира, небайдужа та професійна завжди скрупульозно підходить до лікування пацієнтів.  Кожного дня ми прикладаємо максимум зусиль, щоб наші пацієнти отримували найкращий сервіс та якісну медичну допомогу. Будьте здорові!

Колосова Нина Васильевна
Колосова Нина Васильевна
07.04.2021

С большим уважением семья Колосовых выражает искреннею благодарность дерматологу Каратовой Лилии Николаевне. Спасибо за внимательность и професионализм. Успехов и процветания!

Ответ клиники R+ Medical Network
R+ logo

Ніно, найкраща подяка для лікаря - задоволений пацієнт) Лілії Миколаївні та всьому персоналу R+ дуже приємно отримувати теплі відгуки наших пацієнтів. Дякуємо! Будьте здорові!

Юденко Олександр Сергiйович
Юденко Олександр Сергiйович
06.04.2021

З великою вдячнiстю за професiоналiзм та чуйнiсть. Зворотнiй зв'язок - майже термiново, за потреби - термiнова порада, дистанцiйний супровiд та спостереження за ходом лiкування. Взагалi вперше стикнувся з такою увагою та пiклуванням. Сподiваюсь, що майбутне нашоi медицини - саме за такими лiкарями i таким ставленням до хворих. Так тримати!

Ответ клиники R+ Medical Network
R+ logo

Олександре, дякуємо за добрі слова та високу оцінку. Наша ціль зробити пацієнтів здоровими. Мережа R+ створює нову культуру здоров'я з любов'ю до людей. Ми дуже раді, що змогли допомогти у розв'язанні Вашої проблеми. Дякуємо за довіру. Будьте здорові!

Харченко Кіра
Харченко Кіра
06.04.2021

Дякуємо всьому колективу центру здоров'я R+ за високі стандарти роботи, яких ви дотримуєтесь, професіоналізм та людяність! Турбота про людей та бажання допомогти відчуваються на кожному кроці, ви - найкращі!

Ответ клиники R+ Medical Network
R+ logo

Кіро, щиро дякуємо, що відмітили наші високі стандарти та бажання допомагати. Персонал мережі R+ прикладає максимум зусиль, щоб наші пацієнти отримували високоякісну допомогу та сервіс найвищого рівня. Будьте здорові!

Залишити відгук
Показать еще

Контакти

Контактний телефон:
Графік роботи:
Пн-Сб:
08:00–21:00
Неділя: 
08:00–20:00
вул. Василя Касіяна, 2/1
(Голосіївський р-н)
вул. Євгена Коновальця, 34-А
(Печерський р-н)
0 800 307 103
Рус Укр